Tűkörszirmok

Tűkörszirmok

Mit üzen Varga Judit videója Magyar Péternek?

2024. március 20. - JudyTailor

Orbán Viktor rémálma válhatott valóra, amikor Magyar Péter berobbant a köztudatba látva, hogy milyen tömegeket mozgat meg, mindezt az EP választás előtt néhány hónappal, miközben Ő, Orbán Viktor épp Európa bevételére készül.

Figyelemmel kísérve a történteket egyre inkább meggyőződésem, hogy Magyar Péter ellen nem szimpla karaktergyilkosság zajlik, Magyar Pétert láthatóan "törvényes úton" akarja a rendszer kiiktatni, amire jól bevált módszer a hamis vád miatt történő eljárás indítás - tegnap sor is került az első tanúkihallgatására - majd az eljárás alatt felmerülő igény az "elmeállapot" vizsgálatára, vagyis IMEI megfigyelés...  

A tegnap esti Vezércikk című műsorban Magyart dühkezelési problémákkal küzdő kapcsolati-erőszaktevő pszichopatának igyekeztek beállítani - vélemény köntösbe öltöztetve - akinek egyetlen célja a Varga Judit elleni bosszú.  
Bencsik Andrást idézem:
"Én nem vagyok orvos, sem pszichiáter, de az a benyomásom, hogy az  amit a nyilvánosság előtt látunk Magyar Péterről, az kimeríti, számomra kimeríti a pszichopata jellemvonásait. Mert azt látom, hogy az egyes megszólalásainak az az origója, az a központja, hogy folyamatosan nagyon keményen ártani akar a volt feleségének ezért a volt felesége munkatársait jelesül a kormánytagokat és mindenkit támad, fenyeget, vádol, cirkuszol.
.
Tehát, úgy tűnik, hogy semmi más nem vezérli, mint hogy valamilyen oknál fogva bosszút állni a volt feleségén Varga Juditon, aki mint tudjuk igazságügyi miniszter volt. Tehát amit látunk, nem az amit csinált, az legyen az Ő magánügyük, de amit mi a nyilvánosságba látunk, azt kell mondjam, hogy ez egy szörnyeteg.
.
Egy szörnyűséges pszichopataként viselkedik. Ha orvos lennék valószínűleg ki is merném mondani, hogy ez úgy ahogy van egy pszichopata. Így csak azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem úgy viselkedik, mint egy pszichopata."

 

Magyar Péter még nem kiforrott személyiség mint politikus, de egy szimpatikus, értelmes, sármos fiatalember, akiben sokan látják a leendő miniszterelnököt... Én is... S ezzel tisztában van Orván Viktor is... Ezért Magyar Péter likvidálásra nyilvánvalóan elkészült a forgatókönyv, amit lépésről lépésre fognak végrehajtani, s amiből a külvilág semmit nem fog érzékelni.

De lássuk csak az elmúlt néhány nap történéseit, amikor a gépezet láthatóan beindult:

Március 15-én Magyar Péter megemlékezésén többen voltak mint az összes többin együttvéve, az erről készült élő videót hasonló arányban nézték meg, közel 1 millióan.

https://www.facebook.com/peter.magyar.102/videos/365872296423285

Március 17-én 18:16-kor Magyar "Hallod-e te Rogán Antal?!" címmel a családon belüli erőszakkal kapcsolatos pletykákról és arról posztol, hogy egy titkos rendőrségi jelentést kiszivárogtattak, pontosabban a HVG újságírójának adták át.

A minimum egy ilyen helyzetben, hogy a rendőri vezetők azonnali nyilvános vizsgálatot rendelnek el annak kiderítésére, hogy ki és milyen célból, kinek az utasítására adta át a szenzitív személyes információkat és rengeteg valótlanságot tartalmazó hivatalos iratot az újságírónak.
.
Innen is jelzem továbbá, hogy ha bármilyen sajtóorgánum az érintett, bűncselekmény útján kiszivárogtatott hamis jelentést vagy annak részeit nyilvánosságra hozza, vagy annak tartalmáról információkat szivárogtat, akkor szintén büntetőeljárást kezdeményezek ellenük, hiszen a személyes adatokat és szenzitív információkat tartalmazó iratot nem lehet nyilvánosságra hozni, különös tekintettel arra, hogy hivatalos eljárás az ügyben sosem indult.

Másfél órával később,19:55-kor a lemondott miniszter Varga Judit Facebook oldalán egy családi erőszakról szóló videót posztolnak...

ke_pernyo_foto_2024-03-20_14_20_50.png

Újabb félórával később, 20:32-kor Magyar Varga Juditnak üzen a Facebook oldalán, amiben nem vonja kétségbe, hogy Varga posztolta a videót, és nem a volt miniszter oldalát kezelő Rogáni gépezet...

Kedves Judit!
Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt.
Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.
Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.
Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked.
Péter

Hogy mi zajlik a háttérben, milyen nyomást gyakorolnak Magyar Péterre arra abból is következtethetünk, hogy március 18-án, hétfőn Magyar nyilvánosságra hozza, amit eddig is sejtett ugyan mindenki, de tényként nem jelentette ki senki:

A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.

Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt.

Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.

Szerdán meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.

#LudasMatyi

Három órával később, újabb poszt jelenik meg Magyar Facebook oldalán, amiben azt kéri a rendőrségtől, hogy a kiszivárogtatott rendőri jelentésról szóló posztját kezeljék feljelentésként...

Tisztelt Rendőrség!
.
Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.
.
Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot. A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek.
.
Tisztelettel,
Magyar Péter

Újabb 3 óra elteltével a maffiához hasonlítva a rendszert közli, hogy elfogadja a 24 órás személyi védelmet...

Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében.
.
Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk. Köszönöm a nyilvánosság támogatását!
Aznap este Magyar a posztjában bűncselekménnyel vádolja meg a HVG újságíróját, aki a kiszivárogtatott rendőri jelentésről jelentetett meg cikket:
A HVG “oknyomozó” újságírója az imént egy bűncselekmény útján a rendőrségtől kiszivárogtatott hamis állítások tömkelegét tartalmazó rendőri jelentésről írt cikket a volt feleségemmel 2020. december 29-én lezajlott családi vitánk kapcsán. Véleményem szerint ezzel maga az újságíró is bűncselekményt követett el.
.
Ahogy azt korábban leírtam, tudomásom volt róla, hogy készült rendőri jelentés, mivel többek között ezzel is próbáltak nyomást gyakorolni rám a válásunk során. A jelentés tartalmát most március 16-ig nem ismertem. Ekkor tárta azt elém az újságíró, aki egyértelműen jelezte, hogy a rendőrségtől kapta azt meg. A háttérbeszélgetésen tételesen cáfoltam a jelentésben szereplő durva és hamis állításokat, de mivel egyértelművé vált számomra, hogy az újságíró részese az ellenem indult karaktergyilkosságnak (talán nem igényel magyarázatot, hogy miért ad át egy rendőr egy ilyen belső jelentést), a beszélgetésünket letiltottam.
.
A cikkben és a jelentésben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy az egész történés egy megrendezett színjáték volt.
Másnap reggel Magyar az ATV-ben kezd, ahol egyértelműen cáfolja az Őt ért vádakat, hogy bántalmazta volna a volt feleségét, majd a Facebookon posztolja, hogy a Fővárosi Nyomozó Ügyészség másnap tanúként hallgatja meg.
A ma reggelt az ATV-ben kezdtem, a holnapot pedig reggel 10.00-kor a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen fogom, ahova elkísérnek jogi képviselőim, többek között dr. Bárándy Péter, volt igazságügyi miniszter.
.
Ahogy a mai műsorban is elmondtam, ha az ügyészség holnap a Völner-Scahdl (és társai!) ügyben kíván meghallgatni, akkor elmondom a hatóságnak a rendelkezésemre álló összes információt és ezt követően a nyilvánosságot is tájékoztatom a történtekről, ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond. Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás. Mert ugye, a börtön ablakába soha nem süt be a nap...
Ma délelőtt az ügyészségen ki is hallgatták Magyart, de a bizonyítékokat nem adta át az ügyészeknek, azt a következő kihallgatására viszi magával, így az ügyvédjével nyernek egy hetet a felkészülésre és arra, hogy taktikát kidolgozzák, mert nyilván Ők is tisztában vannak az igazságszolgáltatás gátlástalan működésével és az alkalmazott módszerekkel...
.
A kihallgatás után tartott rögtönzött sajtótájékoztatóról a 24.hu által készített összefoglalót idézem Magyarnak az ügyészségen tett lefontosabb állításaiból: 
Az első, hogy Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.”
.
A második, hogy a nyomozás lezárulta és a végrehajtó kamarai elnök meggyanúsítása és őrizetbe vétele előtt fél évvel a kormány tudott arról, hogy nyomozás és titkos megfigyelés zajlik, és erről tájékoztatták a később ugyancsak meggyanúsított és megvádolt Völner Pál igazságügyi államtitkárt is. Bár azt nem tudta elmondani, hogy ki tette ezt meg.
.
"Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat: vagy kivettek, kihúztak belőle dolgokat, vagy megmásítottak benne dolgokat."
.
"Magyar Péter még nem kiforrott személyiség mint politikus, de egy szimpatikus, értelmes, sármos fiatalember, akiben sokan látják a leendő miniszterelnököt... Én is... S ezzel tisztában van Orván Viktor is... Ezért Magyar Péterrel likvidálásra nyilvánvalóan elkészült a forgatókönyv, amit lépésről lépésre fognak végrehajtani, s amiből a külvilág semmit nem fog érzékelni." 
.
Ezzel kezdtem a bevezetőmet... 
.
Nyilván nem véletlenül igyekezett a propaganda tévé Magyart úgy beállítani, mint egy pszichopata akinek egyetlen indoka, hogy a feleségén akar személyes bosszút állni... S lehet Magyarnak bármilyen ügyvédje, ha a hatóság szerint indokolttá válik az elmeorvosi vizsgálata, az ellen Bárándy Péter sem tud tenni semmit... S elég ha egy hónapra eltüntetik a nyilvánosság elől...
.
Hogy a következtetéseim mennyire helytállóak az hamarosan kifog derülni, hiszen amennyiben igazam van, akkor Magyar és pártja/mozgalma nem fogja az EP választásokon még véletlenül se gyengíteni a Fidesz jelöltek esélyét...
.
Számomra mindenesetre így nyernek értelmet Varga Judit szavai: Mindig van kiút... Nekem ez ultimátumnak tűnik...
.
Judy Tailor
.
2024. március 20.
-

A bejegyzés trackback címe:

https://tanulsagostalalkozasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr4418358985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása